Docenten

Saskia Bijpost is Kunstzinnig docente en van het begin af aan betrokken bij Kunst met Plezier. Saskia is tevens kunstzinnig therapeute, verbonden aan haar eigen praktijk en aan het Therapeuticum in Bergen NH. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Tevens heeft zij samen met collega’s van de Raphaëlstichting voor de werkplaatsen de opleiding productontwikkeling opgezet.

Dasja Koot is als ervaren poëziedocente van meet af aan betrokken bij Kunst met Plezier. Met haar hebben wij het project Een Koffer van mijn Hart ontwikkeld vanuit het al bestaande Landkofferproject van de School der Poëzie waar zij als freelance poëziedocente aan verbonden is. Zij heeft altijd een extra antenne voor wat mensen bezighoudt èn…humor.

Mieke Marx is beeldend kunstenares en geeft rondleidingen in o.a.de Hermitage, het Rijksmuseum. Zij is docente en rondleider tijdens het project de Museumgroep.

Jeannette Landré is als fluitiste van verschillende toonaangevende ensembles (o.a. het Nederlands Blazersensemble en het ASKO) en met een verleden in de muziektherapie docente geweest tijdens ons project Innerlijk Portret. In de toekomst zal zij nog vaker deelnemen aan onze projecten. Het project de Museumgroep start met een muziekles van Jeannette n.a.v. de werken van van Gogh.

Marlies van Gangelen
Zij heeft tot nu toe alle projecten Uit de Toon inhoudelijk gedragen. Marlies is Hoboïste, klassiek geschoold en met die basis actief in de meer experimentele muziek  Zij speelt met het Kyteman Orchestra, Stargaze, Perforator (Holland Festival) en heeft les gehad op de Guildhall School of Music & drama. Ook heeft zij deel uitgemaakt van Jong NBE, en geeft zij les in verschillende educatieve projecten, zoals Uit de Toon op het Orioncollege van Kunst met Plezier.

Paul Klarenbeek

Paul Scheenstra

Vrijwilligers
Merlijn Tukker, Anja Jong, Serena Fusco, Janet Gras, Erny van der Kleut, Toby Sap en vele ouders die mee hielpen tijdens een van de projecten.